Kategorier
Uncategorized

Vi har en uppdatering av höstens program med det allsvenska spelet!

Nu har SSF presenterat allsvenskans spelschema så vi har uppdaterat höstprogrammet (se bilaga). Vi har som förra säsongen tre lag i allsvenskan och förstalaget spelar även denna säsong i näst högsta divisionen dvs superettan. Andralaget spelar i Div II grupp 2 med en lång rad av Stockholmslag och tredjelaget i division III grupp 2 med lag från mellansverige.

Det allsvenska spelet tar fart från mitten av oktober. Först ut för UASS del är vårt lag i superettan som spelar ett sammandrag i Helsingborg den 14-16 oktober med SS 4 Springare, Örebro och Burgsvik på spelprogrammet. helgen därpå fortsätter allsvenskan och våra andra båda lag gör premiär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *