Kategorier
Uncategorized

Imorgon fredag 1 juli startar Schack-SM på Fyrishov i Uppsala

Imorgon fredag inleds Schack-SM och först ut är Weekend-turneringen och på lördag den 2 juli startar bland annat SM-grupperna och från och med måndag den 4 juli är samtliga klasser igång.

Men utöver Schack-SM arrangeras också en rad sidoturneringar och andra schackrelaterade evenemang. Ett exempel är en föreläsning av Axel Smith om Rolf Martens som arrangeras i samarbete mellan Schackets Kulturhistoriska Sällskap (SKS) och SSF på lördag den 2 juli.

Varmt välkomna att lyssna och få chansen att köpa den boken, men också UASS jubileumsbok! SKS kommer i samband med detta att hålla ett schack-quiz och informera om verksamheten. Enenemanget äger rum lördagen den 2 juli kl. 19.30 i Players/Guest Lounge (Kaj Siegbahn-rummet på konferensavdelningen) på spelarhotellet Elite Hotel Academia, adress: Suttungs gränd 6.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *