Kategorier
Uncategorized

Andralaget spelade säsongens sista match söndag 8 maj mot Kungstornet II

Idag söndag den 8 maj spelade UASS andralag mot Kungstornet II i division 1. Det var säsongens sista match och en hård nöt att knäcka för vårt kämpande lag 2. I lokalen spelade också UASS tredjelag en viktig match mot Täby/Schack 64 i division III.

Om man såg till rankingtalen skulle UASS II vara klart nederlagstippade, men laget bet ifrån bra och var ytterst nära ett oavgjort resultat. Förlusten med 3,5-4,5 får ses som ytterst hedersam och segerherrar i matchen blev Seved Nylund som nitade starke Kaj Engström samt Nils-Erik Berglund som vann mot Niklas Hedlund. Tredjelaget gjorde vad som förväntades och vann med 5 – 3 mot Täby/Schack 64 andralag. Segrare i UASS var Anders Vallgren, Per Nyberg, Soheil Zamanian och Hugo Toll

Med segern kommer sista ronden den 15 maj bli helt avgörande för om tredjelaget avancerar till division II nästa säsong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *