Kategorier
Uncategorized

Seger för andralaget mot SS Gambit Norrtälje

Inte bara UASS förstalag utan också andralaget var i elden i helgen med spel i Division 1. På hemmaplan tog vi emot SS Gambit Norrtälje och det blev seger med 5 – 3 efter vinster från Seved Nylund, Nils-Erik Berglund, Leif Karlsson och Anders Wallgren. I och med denna viktiga seger klev andralaget upp över nedflyttningstrecket och har nu kvar att möta Kristallen SK II, Stockholm SS II och Kungstornet II.

Slutligen var tredjelaget på långväga besök till Horndal och mötte dalmasarna i Division 3. Efter en rafflande avslutning slöt resultatet fredligt i bemärkelsen oavgjort 4 – 4. I denna serie har samtliga lag utan de båda bottengängen 3 poäng så i stort sett vem som helst kan vinna med tre ronder kvar att spela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *