Kategorier
Uncategorized

UASS har spel på Lichess fram till 5 februari

Som ni har märkt så blev det ingen säsongsinledning på Katedralsskolan i veckan och nu är också allt allsvenskt spel i januari uppskjutet och således UASS matcher den 29 och 30 januari. Vad gäller framöver?

Ja, för UASS del så ersätter vi aktiviteterna på Katedralsskolan med aktiviteter på Lichess fram till början av februari. Tisdagen den 18 januari spelar vi Nyårssnabben, sedan 5+3 blixt den 25 januari och en snabbschackstävling 10+5 igen den 1 februari. 

Vi hoppas kunna sätta igång och inviga lokalen tisdag den 8 februari och köra aktiviteter både tisdag och onsdag, men det beror ju på restriktionerna och smittspridningen. Vi ger information om ev säsongstart den 5 februari så att ni vet!

För Allsvenskan är beskedet att SSF vill hålla möjligheten till spel öppen i det längsta och förbundet avvaktar därför med ytterligare besked. Senast 4 februari kommer SSF via schack.se att meddela vad som gäller för kommande ronder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *