Kategorier
Uncategorized

Seger för UASS i Superettan

Igår förmiddag var det allsvenska matcher på Storgatan 11 och UASS hade två lag i elden. Förstalaget tog emot SK Rockaden Umeå i Superettan och slog tillbaka utmaningen med 5,5-2,5. Segerherrar var bland andra Henryk Dolata som slog tillbaka ett angrepp från sin motståndare, Jan Johansson som vann en pjäs för otillräcklig kompensation samt Stephan Wagner som vann i bara 22 drag!

Andralaget som spelar i division 1 hade en tuffare drabbning och slickar såren som Örebro SS tillfogade. Idag söndag är det bortamatch mot Eskilstuna och då hoppas vi på revansch! https://schack.se/…/allsvenskan…/superettan/superettan/

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *