Kategorier
Uncategorized

Henryk Dolata blev årets distriktsmästare

Årets Uppsala Möte blev en stor framgång för Henryk Dolata, mångårig spelare i UASS, Henryk lyckades med bedriften att både slå en stormästare samt också komma på delad första-andra plats med 6 av 7 tillsammans med slutsegraren Felix Tuomainen från Stockholms SS. På tredje plats fick vi en liten skräll i form av Trojanska Hästens junior Vidar Grahn.

Novemberslaget fick en internationell segrare i form av italienaren Federico Tamburi som närmast efter sig hade två Uppsala-spelare: Phaidon Vassiliou från UASS och unge Oliver Wedenberg från USSS. Grattis till alla pristagare!

Henryl Dolatas förstapris som Distriktsmästare
Spelbild från Uppsala Möte 2021, arrangör Bo Nyberg intresserad åskådare i mitten

Ett svar på ”Henryk Dolata blev årets distriktsmästare”

Sista partiet i hela turneringen. Den lilla tjejen offrade löpare som gav damvinst och vinst i partiet, snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *