Kategorier
Uncategorized

Havsörnen 2020 har spelat andra tisdagen och Löten leder

Nu har Havsörnen 2020 avverkat två av de fem speltillfällena. Som bekant är det tre ronder vid vardera speltillfälle och de 10 lagen har således avverkat 6 av 15 ronder. Resultaten för de inledande tillfällena hittar ni här

Leder gör Löten efter en fin seger mot starka Guthomi med 7,5-1,5 sedan Kent Ängskog gjort 3-0 på sina motståndare. Uppresor ryckte fram till andraplatsen i serien efter att ha spelat ned Stalemates med 7-2 och där stod Ruben Fuentes för en 3-0 seger. Tredjeplacerade är Kungsörnen som alltså slog Albin och Gänget med 5,5-3,5. Lag Bytar tappade inte sugen efter storförlusten mot Löten i första ronden utan visade sin klass och slog tillbaka 64 rutor med hela 8-1, här vann både Peter Bytar och Anders Jansson med full poäng.

Tredje speltillfället är om en vecka dvs tisdag den 24 november kl 18.45. Kom ihåg att anmäla laguppställningen till Leif och Bosse, gärna dagen innan, och allra senast 18.30 då Leif sätter upp lagen för spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *