Kategorier
Uncategorized

Stor juniortävling i Uppsala på Hotel Scandic Uplandia 23-28 oktober

Den 23-28 oktober spelas de 9 ronderna av Uppsala Young Champions, arrangerat av USSS, för sjunde gången i följd. Vi har sett ett bra startfält tidigare, men det här året och den här upplagan tar nog priset. Fyra deltagare är rankade över 2400 och ännu fler är titelspelare, IM eller WIM. Sveriges bästa juniorer Milton Pantzar och Jung Min Seo deltar och tävlingen har således närmast status av Junior-SM i avsaknad av sådan tävling i somras.

Så här i Coronatider har arrangörerna beslutat att inte tillåta publik. men det uppvägs med råge av att tävlingen kan följas live för alla schackintresserade. En extra bonus är att schackprofilen WIM Fiona Steil Antoni är årets livekommentator och henne kan man annars följa som kommentator i många av stortävlingarna världen runt.

En chans finns att mäta sina krafter med några av spelarna i tävlingen. Efter tävlingen spelas en blixtturnering dit man kan anmäla sig ända fram till 24 oktober.

2 svar på ”Stor juniortävling i Uppsala på Hotel Scandic Uplandia 23-28 oktober”

Skall tävlingen verkligen spelas i Uppsala? Jag har hört rykten om att tävlingen flyttas, men det står ingenting om det här?

Skall tävlingen verkligen spelas i Uppsala? Jag har hört rykten om att tävlingen flyttas, men det står ingenting om det här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *