Kategorier
Uncategorized

Lägesuppdatering Allsvenskan avbruten för Div 1-3

Uppdatering Allsvenskan: division 1, 2 och 3 avslutas utan att man spelar klart de sista matcherna och säsongen är därmed slut för de divisionerna. Superettan och Elitserien hoppas SSF fortfarande spela klart, men tidigast i augusti.

Nuvarande ställning blir slutställningen, och upp-och nedflyttning kommer att ske enligt följande:

-I div II-III flyttas seriesegrarna upp. Även lag som har både samma matchpoäng och partipoäng som seriesegrarna flyttas upp, liksom lag som har spelat färre matcher än seriesegrarna och har ett högre poängsnitt.

-I div I-III flyttas endast de lag ner som, om serien hade färdigspelats, inte hade haft teoretiska chanser att klara sig kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *