Kategorier
Uncategorized

Lägesuppdatering – inget spel i mars och april

Upsala ASS har ställt in all verksamhet, tisdagar, onsdagar och även den planerade Snabb-DM-tävlingen den 5 april.

Hur långt uppehållet blir beror på hur Coronaläget utvecklas. Styrelsens bedömning är att det i bästa fall kan bli spel i maj. Kanske blir det inte mer verksamhet i vår.

Vi uppdaterar vår hemsida uass.se med lägesrapporter. Vår spellokal Träffpunkten Storgatan 11 är stängd även dagtid. Detta är logiskt eftersom de flesta besökarna tillhör riskgruppen 70+, som rekommenderas att hålla sig i hemmakarantän.

Uppsalamästerskapet kommer att ELO-rapporteras nu så långt det är spelat. Styrelsen kommer att göra en bedömning om tävlingen kan fortsätta eller om den måste avbrytas. Följ läget för schacket i stort på schack.se och sällskapets verksamhet på Facebook eller här på uass.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *