Kategorier
Uncategorized

Thomas Ernst vann UASS Maj-Elo

Helgens två tävlingar, Maj-elo för två grupper (A och B) såg många nya namn i listorna. Vi hade en stormästare i A-gruppen (Thomas Ernst) och han visade vart skåpet skulle stå och seglade i mål med 3,5 p av 4. Två blev Stephan Wagner med 3 p som kom igen starkt efter en förlust i andra ronden och på tredje plats hamnade förra tävlingens segrare Jan Lundin med 2,5 p. B-gruppen vanns av Håkan Lane med 3,5 av 4. Gruppens två stora glada överraskningar var USSS-spelarna Warg Skåhlberg och Julia Östensson som med 3 p av 4 belade en delad andra-fjärdeplats efter Håkan. De möttes i sista ronden och hade någon av dem vunnit hade det inneburit delad seger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *