Kategorier
Uncategorized

Argentinsk segrare i UASS inledningsblixt

Igår tisdagen den 21 augusti invigdes den nya säsongen i Upsala Allmänna Schacksällskap. En blixtturnering (3+2) spelades och en debutant vann. Med jämna mellanrum får UASS nytillskott i form av utländska spelare, ofta studenter eller forskare vid universiteten i staden.

Ett nytillskott denna säsong är Juan Ovejero. Han gjorde en debut som inte gick av för hackor. I ett startfält med 24 spelare vann han med 11 poäng av 13. På andra plats kom William Cardenas ett halvt poäng efter och delad trea-fyra på 9 p. blev Henrik Malm Lindberg och Joakim Nilsson.

Nästa tisdag, alltså 28 augusti, spelas lagblixten med tre spelare i varje lag över 7 dubbelronder. Ni kan forma lag redan på förhand eller komma ned utan och så sätter vi ihop lämpliga lag på plats.

Vi spelar som vanligt i klubblokalen på Storgatan 11, senaste anmälningen sker 19.00 och sedan kör vi igång!

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *