Kategorier
Uncategorized

Distriktsmästerskapet avgjort i helgen.

I helgen avgjordes Öppna DM för Uppland även kallat Uppsala Möte samt Novemberslaget för spelare under 1632.  Denna gång var det lite färre än vanligt bara totalt 58 deltagare i båda klasserna tillsammans.

Huvudturneringen Uppsala Möte vanns av IM Jonathan Westerberg, SK Team Viking, som tog finfina 6½ poäng på de sju ronderna. Tvåa kom GM Thomas Ernst, Farsta SK med 6 p, och på tredje plats Johan Norberg, Västerås SK. För övrigt de tre högst rankade i turneringen.
Novemberslaget vanns av Alexander Hall, SS Gambit och på andra plats följde Micael hellberg Nyköping ASK och trea blev Mohammed Ali Jeferli.

Tävlingen var också för 25:e gången som öppet DM spelades i Uppland och distriktsmästare blev Henrik Malm Lindberg UASS, men med beskedliga 4,5 p. DM-titeln för juniorer togs av Erland Jäppinen USSS och bland kadetterna tog Akash Mitra titeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *