Kategorier
Uncategorized

Septemberturneringen färdigspelad och UASS-segrare i två klasser av tre

I helgen spelades Septemberturneringen som nu blivit lite av tradition på hösten. Vi hade ett mycket fint startfält i A-gruppen och Uppsalaspalrna höll sig i bakgrunden vad gäller tätplaceringarna – även om William Cardenas hade chansen i sista ronden och ett tag såg han faktiskt ut att kunna övermanna Malmstig. Segern delades mellan Jan Lundin och Erik Malmstig men med bättre särskiljning för Jan.

I B-gruppen blev det en fyrdelad seger mellan Ulf Norevall, Gustaf Carlsson, Martin Trost och Jonathan Bernhard i nämnd ordning. Tack vare kvalitetspoängen vann alltså Ulf Norevall vilket uttryckligen visade att gammal var äldst! C-gruppen fick också UASS-segrare tack vare Per Nybergs fina insats. Per delade segern men med bättre kvalitetspoäng än Håkan Lönsjö.

Nästa tävling på programmet är Korpen som alltså inleds tisdag den 5 september och där lagen nu ska vara formerade. Ni som fortfarande vill delta kan höra av er till bo.nyberg@home.se så kanske det kan finnas någon reservplats kvar. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *