Kategorier
Uncategorized

GP-finalen vanns av Jan Lindegren!

Tisdagens sista evenemang på UASS för säsongen var som traditionen bjuder GP-finalen. Vi spelade 16 man i åttondelsfinal, sedan kvartfinal till det bara var segraren kvar. Jag vågar påstå att det blev en något oväntad upplösning där Jan Lindegren vann efter att ha slagit åtskilliga namnkunniga motståndare. På vägen mot final slog Jan ut bl.a. Magnus Holm och väl i final så eliminerades Harald Hammarström!

Slutresultat: 1. Jan Lindegren, 2. Harald Hammarström, 3. Kurt Ekelund, 4. William Cardenas, 5. Henrik Malm Lindberg, 6. Jim Ögren.

Därmed är säsongen slut och vi hälsar alla medlemmar och övriga schackintresserade välkomna tillbaka den 22 augusti då hösten första blixttävling spelas. I sommar finns det dock åtskilliga schackaktiviteter. SM spelas i Stockholm 7-16 juli men innan dess har vi Nordiska mästerskapet i Växjö den 26 juni – 2 juli. Först ut är dock USSS träningsturnering Sommarkampen den 16-18 juni på Uppsala Schackcentrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *