Kategorier
Uncategorized

Fjärde raka segern för UASS i superettan!

På lördag den 14 januari slog Upsala ASS tillbaka Västerås i fjärde ronden av superettan. Men det var hård kamp innan siffrorna skrevs till 4,5 – 3,5! Långt inne i matchen såg det ytterst oklart ut och alla matchresultat tycktes möjliga. Segern möjliggjordes av att både Måns Svensson och Sverrir Thorgeirson vann högst oklara ställningar genom att skickligt ta tillvara motståndarnas misstag. Tredje segern för UASS togs av Carl-Fredrik Johansson som därmed har det helt acceptabla resultatet fyra raka på de fyra första ronderna.

UASS ledde ju inför denna rond med tre raka segrar från sammandraget i Kosta och vi behåller därmed serieledningen även om Stockholms SS – våra nästa motståndare – ligger en poäng före, men med en match mer spelad också.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *