Kategorier
Uncategorized

Hög tid att anmäla sig till Uppsala möte och Novemberslaget!

Nu är det hög tid att anmäla sig till Uppsala möte och Novemberslaget. Novemberslaget är öppet för spelare upp till 1632 i ranking medan alla kan delta i Uppsala möte oavsett ranking. Man kan betala avgiften (350 SEK för seniorer och 200 för juniorer) genom att swischa anmälningavgiften till Bo Nybergs mobilnummer om man tycker det är enklare än plusgirot.  0708 21 60 57.

Tävlingarna spelas i Vaksalaskolan den 12 – 13 november alltså till helgen och vi spelar alltså tre korta partier (10 min + 5 sek/drag) och fyra långa (90 min + 30 s/drag), två vardera på lördagen och på söndagen. På lördagen inleds spelet kl 10.00 och den som betalat lottas in utan personlig anmälan.  Efteranmälan i spellokalen senast 09.30. OBS: Ingen återbetalning till spelare som inte kommer, om återbud inte kommit in senast 09.30.

Varmt välkomna till Uppsala möte och Novemberslaget

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *