Kategorier
Uncategorized

Kommande turneringar i UASS

Nu när Uppsalamästerskapet är avgjort så kommer en ny fas av turneringsutbudet. Flera snabbschacksturneringar står på schemat. I helgen, på söndag den 10 april, spelas Öppet DM i snabbschack för Upplands SF, som ju också är Arthur Illerbrands minnesturnering.  Den spelas om 9 ronder Schweizer. 10 minuter + 5 sek/drag med snabbschackregler, spelstart 11.00 och avslutning ca 16.30.

På tisdag den 12 april spelas UM i blixt som också är GP deltävling 3 och då förrättas också prisutdelningen för UM. Tisdagen därpå den 19 april spelas Snabbschack 15 min som också är GP deltävling 4. På lördag och söndag den 23-24 april spelas UASS April-ELO över fyra ronder som träningsturnering med jämna grupper i grupp B-D. Grupp A är däremot en turnering med lite högre startavgift, 400 SEK och 200 för juniorer där man kan vinna prispengar.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *