Kategorier
Lagschack Resultat Uncategorized

UASS tredjelag hänger kvar i division II medan andralaget avancerar till division I

Nu är det färdigspelat för tre av UASS lag i allsvenskan. Andralaget hade redan innan sista matchen vunnit sin division II-grupp. Tredjelaget kämpade för att hålla sig kvar i sin division II-grupp och fjärdelaget låg i mittenklungan i sin grupp i division III.

UASS tredjelag lyckades inte vinna sin match mot Rockaden Stockholm, även om William Cardenas slog en ytterst meriterad Rockadenjunior Hampus Sörensen på bord tre. Nu blev det inte nedflyttning trots förlusten eftersom vi fick oväntad hjälp av Tyresö SK som vann mot Solnas andralag trots att Tyresö inte hade något att spela för. Starkt!

UASS andralag har ju gått som tåget i sin division II-grupp och vann också den avslutande matchen mot Västerås ASK efter segrar av Henryk Dolata, Josef Styf och Ted Torkkeli som alltså debuterade i andralaget med en vinst. Nu blir det division I nästa säsong!

UASS fjärdelag förlorade sin sista match för säsongen mot Heby med 2- 6 och där vann Vidar Stordal och Åke Husman. Fjärdelaget stannar därmed kvar i sin division 3-grupp även nästa säsong.

De som undrar hur et gick för UASS förstalag får vänta på de resultaten till söndag kväll i veckan. Förstalaget spelar nämligen sina tre sista matcher mot Rockaden Umeå på fredag kväll, Kamraterna Göteborg på lördag eftermiddag och Malmö AS på söndag förmiddag. Spelorten är Västerås och platsen är Växhuset Viktor Larssons plats, mitt i Västerås. Kom gärna och heja på förstalaget eftersom vi har en liten chans till uppflyttning om vi skulle spela bra i sammandraget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *