Kategorier
Uncategorized

Erik Malmstig vann blixt-KM – det är kvaliteten som avgör!

Efter en dramatisk tävling tisdag den 26 januari som också kantades av datorhaveri kunde Erik Malmstig Rockaden Umeå ta hem Blixt-KM-titeln i Uppsala i ett fält på 26 spelare. I sista ronden avgjorde Malmstig snabbt och effektivt mot Nils-Erik Berglund och kunde därmed vinna med ett halvt kvalitetspoäng(!). Under tävlingen visade sig också datorprogrammet som lottade från sin sämsta sida. I 12 av ronderna fungerade allt till belåtenhet men när trettonde ronden skulle lottas hängde sig programmet, och turneringssituationen måste återskapas manuellt efter benäget bistånd från inte minst Alexis Andersson.

Slutresultatet kommer senare men här följer pristagarna: 1. Erik Malmstig 12 poäng av 13!, 2. Henrik Malm Lindberg 12 p. 3. Börje Jansson 9,5 p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *