Kategorier
Uncategorized

Ny seger i superettan för UASS förstalag

I lördags spelades biblioteksmatchen på Uppsala stadsbibliotek. Denna gång tog vi emot Solna och trots att de båda lagen hade två helt olika tabellplaceringar var det ingen match som UASS kunde ta lätt på. Efter lång och hård kamp kunde UASS vinna med 5-3 men det bör understrykas att Solna inte var utan sina chanser. Kul var att Thomas Johanssons och Sverrir Thorgeirsons fina trender fortsätter. Sverrir har nu 3 av 4 mot mycket kvalificerat motstånd och Thomas har 3,5 av 4, också mot bra motståndare.

Med segern samt det faktum att resultaten delvis gick vår väg så ser tabelläget ganska ljust ut när vi närmar oss halvtid i serien. UASS ligger formellt på tredje plats – men då har vi en respektive två matcher färre spelade än toppkonkurrenterna. Nästa rond spelas den 30 januari och då är det Västerås andralag som står på programmet.

För andralaget i division II blev det en klar seger mot Täby med 5,5 – 2,5 och serieledningen är nu odelad efter att Västerås tredjelag förlorat sin match.  Vårt tredjelag, som också spelar i division II, hade en tuff uppgift mot Stockholms SS andralag och vi förlorade med 1,5 – 6,5 på söndagen. För fjärdelaget väntade frirond i helgen och de parkerar just nu på en tredje plats i Division III.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *