Kategorier
Uncategorized

Biblioteksmatchen spelas den 16 januari

Varje år spelar Upsala ASS förstalag en särskild biblioteksmatch i Uppsala stadsbibliotek. Detta år har vi Solna SS på besök och vi ser fram emot en spännande drabbning. Som ni säkert vet ligger UASS väl till i superettan medan Solna har hamnat på efterkälken och säkert är sugna på att visa vad de kan.

Vi har lite aktiviteter för barn och ungdomar liksom partikommentarer från några av de mer spännande partierna. Spelstart är 10.30 och eftersom stadsbiblioteket öppnar 11.00 så får publiken börja följa partierna efter öppningen.

Varmt välkomna till stadsbiblioteket således 11-15 lördag den 16 januari!

Ett svar på ”Biblioteksmatchen spelas den 16 januari”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *