Kategorier
Uncategorized

Nytt vårprogram upplagt på UASS hemsida!

Vårt nya vårprogram är nu upplagt på UASS hemsida. Våren och sommaren 2016 innehåller för UASS del många spännande evenemang. Först och främst har vi klubbens egna tävlingar, i första hand UM som spelas över 7 ronder med början 2 februari. Sista anmälningsdag är 26 januari. Under våren spelar vi också Onsdagsturneringen för nya och lägre rankade spelare med första ronden den 27 januari.

Inledningsvis har vi dock en V-dalablixt med handikapp tisdag den 12 januari och sedan kör GP-serien igång med Nyårssnabben den 19 januari och därefter Blixt-KM. Däremellan spelar UASS förstalag den traditionsenliga biblioteksmatchen lördagen den 16 på Stadsbiblioteket mot Solna SS.

Säsongens stora begivenhet för Uppsala är ändå SM som spelas i Uppsala Konsert och Kongress mellan 15 och 24 juli. Flera sidoevenemang arrangeras också, såsom problem-SM. Det blir första gången SM arrangeras i Uppsala sedan 1985 och dessförinnan var det 1923 så passa på att spela!

Välkommen till vårsäsongen 2016!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *