Vårt nya vårprogram är nu upplagt på UASS hemsida. Våren och sommaren 2016 innehåller för UASS del många spännande evenemang. Först och främst har vi klubbens egna tävlingar, i första hand UM som spelas över 7 ronder med början 2 februari. Sista anmälningsdag är 26 januari. Under våren spelar vi också Onsdagsturneringen för nya och lägre rankade spelare med första ronden den 27 januari.

Inledningsvis har vi dock en V-dalablixt med handikapp tisdag den 12 januari och sedan kör GP-serien igång med Nyårssnabben den 19 januari och därefter Blixt-KM. Däremellan spelar UASS förstalag den traditionsenliga biblioteksmatchen lördagen den 16 på Stadsbiblioteket mot Solna SS.

Säsongens stora begivenhet för Uppsala är ändå SM som spelas i Uppsala Konsert och Kongress mellan 15 och 24 juli. Flera sidoevenemang arrangeras också, såsom problem-SM. Det blir första gången SM arrangeras i Uppsala sedan 1985 och dessförinnan var det 1923 så passa på att spela!

Välkommen till vårsäsongen 2016!