Kategorier
Uncategorized

Tre segrar i söndags på Storgatan

Allsvenskans andra rond slutade med tre fina segrar för UASS. Tredjelaget som spelar i division 2 vann med 4,5 mot 3,5 mot Solna II. Kanske ett gott tecken inför vår match på Stadsbiblioteket mot just Solna – fast deras förstalag – den 16 januari?!

Andralaget som också spelar i division 2 vann med 5 – 3 mot Sandviken, ett lag som nu återigen har en livad schackverksamhet. Slutligen vann vårt fjärdelag, kombinerat med USS med 5 – 3 mot SS gambits andralag från Norrtälje. Uppsalalagen ligger därmed i topp efter de första ronderna i allsvenskan. Nästa gång blir rond 3 för andra, tredje- och fjärdelaget den 5-6 december. Bland annat med ett derby mot Schack 78 på söndagen den 6 som ni inte får missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *