Kategorier
Uncategorized

Korpen dags för avslutning: rond 5 den 13 oktober

Nu börjar Korpen närma sig sin avslutning och det är spännande i båda divisionerna. Vi har följande ställning och resultat i division 1. Löten leder med 9 p före Bytar med 8,5 och sedan Seniorerna och Bönderna med 6,5 p.

I fjärde ronden möttes följande lag: Uppresor – Löten 1 – 2; Bytar – Hörnhästen 3 – 0; Kungsängsliljan – Seniorerna 1 – 2; Bönderna – JMC 3 – 0. I femte och avslutande ronden möts följande lag: Löten – Seniorerna; Bönderna – Bytar; Uppresor – Kungsängsliljan; JMC – Hörnhästen.

I division II har vi följande ställning: Dragtvång leder med 8,5 p ett halvt före Seniorerna II och sedan DTJ trea på 6,5 p.

I fjärde ronden möttes följande lag: Seniorerna II – DTJ 1 – 2; USSS Katedral – Dragtvång 1 – 2; USSS Kadett – Stalemates 3 – 0; O-O-O hade frirond. I femte och avslutande ronden möts O-O-O – Dragtvång; USSS Kadett – Seniorerna II; DTJ – USSS Katedral och Stalemates har frirond och erhåller 2 poäng.

Veckan därefter spelar vi höstsnabben den 20 oktober och sedan följer KM veckan därefter den 27 oktober och samma vecka startar också Onsdagsturneringen för nya spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *