Kategorier
Information Resultat Schackhistoria Uppsala Uncategorized

Upsala ASS firade sitt 110-årsjubileum den 12 maj

Tisdagen den 12 maj firade UASS sitt 110-årsjubileum. Den minnesgode räknar då snabbt ut att sällskapet grundades 1905 och dagen var just 12 maj. För att högtidlighålla detta anordnades lite festligheter på klubbkvällen. Vi hade naturligtvis en jubileumsblixt, men också gratis fika och bildvisning samt en liten pristävling med kombinationer från Börje Janssons partier.

Jubileumsblixten vanns av Kurt Ekelund på 5,5 poäng av 7 i A-finalen (Grattis!) och på samma poäng men förlust mot Kurt inbördes kom Henrik Malm Lindberg på andra plats och på delad tredje-femte plats Jonas Arvidsson, Erik Thörnblad och Ruben Fuentes med 3,5 poäng. B-finalen vanns av Anders Vallgren före Joakim Nilsson.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *