Kategorier
Uncategorized

UM-blixten och tillika GP 3 avgjord i tisdags

UM-blixten avgjordes i tisdags och glädjande nog hade vi 26 deltagare i åldrarna 10 till 80 som det ju numer är på klubben.

A-finalen fick 8 deltagare och sedan blev det 6 vardera i final B-D. Vinnare i A-finalen blev Henrik Malm Lindberg med 5,5 av 7 före Börje Jansson 5 p och på tredje-fjärde plats Rikard Axelsson och Kurt Ekelund med 4 poäng men Rikard trea på särskiljning. B-finalen vanns av Fredrik Attefall före Thomas Franzen på samma poäng. C-finalen vanns av Bo Eriksson (Delectus) före Peter Öberg och D-finalen vanns av Kurt Ågren före Anton Lindgren.

Nästa vecka den 21 april spelas Snabbschackstävling (15 min vardera) i UASS GP-serie vilket är fjärde deltävlingen av fem. Välkomna dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *