Kategorier
Uncategorized

Nya anmälningar till UM, allsvenskan i helgen

Två nya anmälningar har kommit till UM, Leif Schütt and Shyam Ranganathan. Om fler vill spela är det akut läge!! Den aktuella listan ligger uppe  och där kommer också första ronden att lottas till måndag eftermiddag/kväll.

I helgen är det allsvensk rond för superettan igen och förstalaget är i elden mot Rockaden Stockholm på lördag den 30 janauri kl 11. Vi spelar borta vid Rockadens klubblokal Hägerstensåsen Riksdalervägen 2. Kom gärna dit och heja på UASS! På söndag spelar andralaget hemma mot Sollentuna /4 springare i vår egen klubblokal, medan andra- och tredjelaget har bortamatcher mot Horndal respektive Ervalla II.

Slutligen vill vi påminna om att tionde upplagan av Arthur Illerbrands minnesturnering går av stapeln i vår klubblokal söndagen den 8 februari och det är ju också ÖDM i snabbschack. Välkommen dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *