Kategorier
Uncategorized

Allsvenskt sammandrag den 21-23 november i Täby, sedan Uppsala Möte 29-30 nov

Två helger i rad nu spelas det toppschack med Uppsalaanknytning.

Den 21-23 november spelas allsvenskt sammandrag på Täby Park Hotell Kemistvägen 30 Täby. Spelet startar 18.00 på fredag, 14.00 på lördag och 10.00 på söndag. Som ni säkert vet spelar UASS i Superettan denna säsong. I sammandraget till helgen möter vi Burgsvik, Växjö och slutligen Limhamn II. Stor spänning utlovas! Utöver superettan spelar ju också elitserien sina tre första matcher så i stort sett hela svenska eliten är i farten i Täby! De som har lust får gärna komma förbi och heja fram laget till seger. Annars finns alltid chansen att följa partierna via SSFs hemsida där vissa partier livesänds och resultaten rapporteras snabbt och elegant.

Helgen därpå, den 29-30 november, spelas Uppsala Möte och Novemberslaget, öppet för spelare med maximalt 1632 i ranking. Tävlingen spelas i Uppsala på Bangårdsgatan 13 i Drabanten bara två minuters promenad från Uppsala C. Vi har nu ett ytterst kvalificerat startfält med Daniel Semcesen och Jonathan Westerberg som högst rankade i Uppsala Möte. Fullständig inbjudan finns här med information om priser, tider och hur du anmäler dig.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *