Kategorier
Uncategorized

Korpen avslutad för säsongen

Korpen avslutades med att lag Löten vann sin avgörande match mot USSS med hela 2,5 – 0,5. Däremot förlorade både Matematiska och Bytar mot Kungsängsliljan respektive Uppresor. Därmed föll både Matematiska och Bytar tillbaka i sluttabellen och på andra respektive tredje plats placerade sig istället Kungsängsliljan före Uppresor.

I division 2 vann Seniorerna II också sin sista match mot USSS Kadett och därmed blev Seinorerna II slutsegrare. På andra respektive tredje plats placerade sig Björnligan och Dragtvång.

Nästa tisdag den 21 oktober spelas Höstsnabben 6 ronder snabbschack med 15 minuter och hårda tidshandikapp. Startavgift 50 kronor varav 30 till priser och reten till spelavgift. Veckan därpå den 28 oktober närmare bestämt, börjar årets upplaga av KM. Vi spelar 8-manna schweizergrupper så långt det går. Anmälan sker senast 21 oktober genom att man betalar 200 kronor till UASS pg 33 78 39-5 alternativt kontant betalning under höstsnabben. Kontakta bo.nyberg@home.se eller 0708-216057 för närmare upplysningar.

Sist men inte minst. Missa inte att GM Pontus Carlsson kommer på besök för träning den 26 oktober klockan 15.00-16.30 också detta på Storgatan 11.

Ett svar på ”Korpen avslutad för säsongen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *