Kategorier
Lagschack Resultat

Allsvenskans spelschema 2022/23 presenterat

Nu har SSF presenterat allsvenskans spelschema så vi har uppdaterat höstprogrammet. Vi har som förra säsongen tre lag i allsvenskan och förstalaget spelar även denna säsong i näst högsta divisionen dvs superettan. Andralaget spelar i Div II grupp 2 med en lång rad av Stockholmslag och tredjelaget i division III grupp 2 med lag från mellansverige.

Det allsvenska spelet tar fart från mitten av oktober. Först ut för UASS del är vårt lag i superettan som spelar ett sammandrag i Helsingborg den 14-16 oktober med SS 4 Springare, Örebro och Burgsvik på spelprogrammet. Helgen därpå 22-23 oktober fortsätter allsvenskan och våra andra båda lag gör premiär i division II och III.

Ett svar på ”Allsvenskans spelschema 2022/23 presenterat”

Blir det något senior shack till hösten , då de flesta av oss bör vara färdig vaccinerade nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *