Kategorier
Information Lagschack

UASS spelar Biblioteksmatch på lördag den 18 januari

Lördag den 18 januari kl 11-16 är det ”Schacklördag på biblioteket”, som är på stora stadsbiblioteket i Uppsala. UASS A-lag spelar i Elitserien mot SK Rockaden från Stockholm, Sveriges bästa schackklubb de senaste decennierna. Det finns demonstrationshörna och man kan spela själv. Flera av klubbens medlemmar kommer att finnas på plats både som funktionärer och naturligtvis också spelare.

USSS har samtidigt verksamhet på barnavdelningen. Man kan där utmana någon av USSS ungdomar som har nått fina framgångar i skol-SM och andra juniorturneringar. Den som lyckas spela jämnt med dessa spelare får fri start i Onsdagsturneringen som också finns som inbjudan på hemsidan. Alla intresserade hälsas välkomna från 11.00 då biblioteket också öppnar.

Dagen därpå spelas också schack i Uppsala ASS lag II, III och IV. På Storgatan 11 Kl 1100  spelar UASS III mot Faringe/Rånäs och Kl 1120 UASS II mot Wasa SK II samt UASS IV mot Täby SK. Välkommen också dit alla intresserade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *