Kategorier
Resultat SM i Uppsala

SM i snabbschack för veteraner vanns av Börje Jansson

Detta veckoslut var det åter dags för SM-tävlingar i Uppsala. SM i snabbschack för veteraner avgjordes den 21-22 september.

Efter första dagens fem ronder ledde Börje Jansson UASS tillsammans med Per-Ove Hesselborn Kristallen och Ilman Yusupov på 4,5 poäng av fem möjliga. Under andra dagens spel drog Börje ifrån och vann ohotad med hela 8 poäng av 9 möjliga. Därefter placerade sig Per-Ove Hesselborn, Seved Nylund (UASS) och Kaj Andersson SS Manhem på 6,5 av 9 på platserna 2-4. Resultatlistan innehöll också andra fina UASS-prestationer, bland annat Kurt Ekelund och Bo Nyberg på platserna 8-9 med 5,5 av 9 poäng. Hur många SM-tecken Börje har är svårt att hålla räkningen på men vi gratulerar honom till det senaste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *