Kategorier
Uncategorized

Nyårssnabben vanns av Bengt Lindberg, blandat resultat i allsvenskan

Tisdag den 15 januari spelades Nyårssnabben över sex ronder. Vinnare blev Bengt Lindberg, som gladde klubben med ett besök, på det fina resultatet sex poäng av sex möjliga! Tvåa blev Carl-Fredrik Johansson och trea Henryk Dolata på fem respektive 4 poäng. Nästa turnering blir KM i Blixt som alltså spelas den 22 janauri kl 19.

Utöver superettanmatchen mot Farsta spelade också UASS lag 2-4 matcher i helgen. Resultatet blev blandat. Trevligaste resultatet svarade lag III för som alltså vann med 4,5 – 3,5 mot Rockaden V från Stockholm. Matchen såg inledningsvis ut att gå oss emot, men efter två fina vändningar av Jonas Arvidsson och Kurt Ågren vände sig bladet. På slutet hade både Nils-Erik Berglund och Lennart Forslund vinstchanser men eftersom Ashoke Mitra vann behövdes inga extra poäng! Lag IV – som denna gång bara bestod av juniorer från UASS/USSS tog lagets första poäng mot Ervalla II. Vann gjorde Kaberi Mitra, William Cardenas och Robin Zhou.

Lag II hade ännu en tuff match i division 1 norra, denna gång mot Luleå SS. Laget kämpade väl och höll nere förlustsiffrorna till 3-5 efter segrar av Johan Sittenfelt, Juan Pablo Fernandez och Åke Bendz. Nu skulle man kunna tro att läget i serien är katastrofalt men så är inte riktigt fallet. Faktum är att UASS har två lag bakom sig och ännu ett, Hässelby, strax framför. Dessa fyra lag kämpar om att undvika nedflyttning medan de fyra övriga lagen slåss om en plats i superettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *