Kategorier
Uncategorized

Atakan Sirin vinner Uppsalamästerskapet 2022

UASS nyförvärv för säsongen Atakan Sirin har nu inte bara blivit snabbschacksmästare för Uppland utan också Uppsalamästare 2022. Han vann en överlägsen seger med 7,5 av 8 och hade därmed hela 1,5 poäng ner till Thomas Marttala respektive Börje Jansson som alltså belade andra- och tredjeplatsen. En kul överraskning i UM var Magnus Dahnberg som överpresterade rejält och belade en fin sjätteplats med 5,5 av 8.

På tisdag den 3 maj spelar vi UM i blixt (GP 3) som tidigare annonserats på hemsidan. Blixt-UM spelas över 13 ronder med betänketiden 3 + 2 . Vi har anmälan senast 19.00, prisutdelning för UM ca 19.05 och spelstart ca 19.15. Startavgiften är bara 70 SEK – så vad väntar du på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *