Kategorier
Uncategorized

Nytt vårprogram för UASS

Nu har UASS ett nytt vårprogram i ersättning för det gamla som ju pandemin omintetgjorde. (se det bifogade dokumentet)

Vårprogrammet innehåller nu närmast ett UM som startar tisdag den 22 februari och sedan fortsätter fram till slutronden den 26 april. På onsdagskvällar är det också aktivitet i Katedralskolan i form av en nybörjarkurs som höll sitt första tillfälle den 16 februari och andra tillfället är sportlovsveckan onsdag den 23 februari.

Nästa allsvenska rond för ett UASS-lag äger rum söndag den 27 februari i form av en bortamatch mot SK Passanten för UASS II. Förstalaget ger sig ut i striden fredag-söndag den 18-20 mars i Helsingborg. Nästa hemmamatch sker söndag den 20 mars då UASS möter SS Gambit (Norrtälje) i spellokalen.

Men närmast väntar alltså Uppsalamästerskapet där det fortfarande finns möjlighet att ansluta. Kontakta bo45nyberg@gmail.com omgående i sådana fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *