Kategorier
Uncategorized

Poäng mot Västerås – men bara en

Lördagens match mot Västerås II blev en uppvisning i att missa målet, för UASS. Flera upplagda chanser brändes och i slutänden blev det bara en poäng. Till det positiva i matchen hörde våra fullpoängare, Malte Burwick, Thomas Johansson och Joakim Nilsson. Det sistnämnde har nu spelat 5 partier med ett och samma resultat! Ställningen i den haltande tabellen är nu den att UASS ligger på andra plats med 9 poäng efter Växjö (10 p) som dock har en match mer spelad. På tredje plats ligger Kungstornet (8p) och sedan på plats fem ligger Burgsvik som bara har 5 poäng men å andra sidan har två matcher mindre spelade än UASS. Grundtipset är att två av de lag som räknats upp går upp i elitserien nästa säsong.

Våra andra lag går ut i strid idag. Vårt andralag spelar i Stockholm mot Farsta II i division 1. I tabellen så ligger UASS II på femte plats med 4 ronder spelade, men avståndet till nedflyttningsplats är oroande litet så poäng i matchen vore välkommet. Vårt tredjelag spelar i division 2 i en intressant serie där Schack 78 nu kämpar för seriesegern. UASS III har en viktig match mot Eskilstuna SK idag i klubblokalen på Storgatan 11 kl 11.00. Seger där så är även tredjelaget på hyggligt fast mark inför avslutningen.

Fjärdelaget är gemensamt med vår systerklubb USSS. De spelar på hemmaplan i USSS klubblokal på Sysslomansgatan 8 (1tr) kod 1065 kl 11.00 mot Solna SS i division III. Här hägrar en serieseger! Kul också är att matchen livesänds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *