Kategorier
Uncategorized

Allsvenskan inleds i helgen med ett elitseriesammandrag

I helgen inleds allsvenskan. För elitseriens räkning är det ett sammandrag med tre matcher fredag – söndag. UASS inleder mot Eksjö SK, fortsätter med Lunds ASK på lördagen och avslutar med Limhamn på söndagen. Den stora fördelen med elitserien är att UASS kan spela utan ett betungande favorittryck och så är fallet också denna säsong. Matcherna brukar livesändas via schack.se och det blir tre spännande ronder att följa!

Övriga UASS-lag är också i elden denna helg. Andralaget möter Solna SS i division 1 norra, fjärdelaget spelar mot Faringe Rånäs och femtelaget spelar hemma mot SK Passanten II. Tredjelaget är slutligen i en sexlagsgrupp i Mellansverige och börjar på bortaplan mot Katrineholms SK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *