Kategorier
Uncategorized

Allsvensk helg för Uppsala-lagen med mager poängskörd

Söndagen den 4 december spelades tredje ronden av allsvenskan i samtliga serier utom de två högsta. UASS hade flera lag i elden och i division 1 norra tog vårt andralag emot Kungstornet II. Ingen enkel uppgift eftersom Kungstornet var högre rankade vid samtliga bord! Andralaget lyckades remissera vid fem av de åtta borden men det räckte inte eftersom de tre övriga borden 2-4 bjöd på förluster.

Tredjelaget spelade ingen rond den här helgen utan får spela dubbelrond den 14-15 januari istället mot Haparanda-laget Schack 64 och SK Örnen.

Fjärdelaget hade en tuff uppgift mot Stockholms SS sjättelag i division III Det blev en WO på sista bordet och då räckte det inte att flera av spelarna gjorde fina insatser. Remier mot högre rankat motstånd inhöstades av Ulf Norevall, David Boersma, Joakim Hansson, Magnus Dahnberg och en seger på sjunde bord togs av Albin Mohlin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *