Kategorier
Uncategorized

Tisdagens blixtturnering 3+2 samlade 17 deltagare

Mellan GP-tävlingarna hann vi med en blixtturnering också den 26 april som samlade 17 hungriga deltagare. Med lite flyt och motståndarnas generöst tilltagna feldrag lyckades Henrik Malm Lindberg vinna tävlingen med 16 raka eller 100%! Det händer sällan.

Tvåa och trea med 12,5 av 16 kom Börje Jansson och Fredrik Attefall. På fjärde plats kom Fredrik Gustafsson med 11,5. Femte till åttonde plats blev det för Staffan Persson, Henryk Dolata, Kurt Ekelund och Emil Avetisyan.

Nu är det mycket schack på gång i Uppsala med omnejd. Nästa vecka den 3 maj är det sista tävlingen i GP, Barometerblixten och redan till nästa helg den 5-7 maj spelas en ny träningsturnering inför SM i USSS regi. Och i Stockholm spelas Hasselbacken Open den 30 april–8 maj på just Scandic Hasselbacken på Djurgården. Nästan 400 deltagare spelar varav över 40 GM och naturligtvis har vi flera Uppsalaspelare på plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *