Kategorier
Lagschack Resultat Uncategorized

Förkylt för förstalaget mot Värsterås

I helgens rond av allsvenskan förlorade förstalaget (3-5) sin första match för säsongen mot Västerås andralag som innan matchen tycktes fast förankrat i botten. Matchen började annars bra med en snabb och tidig seger för Jan Johansson på förstabordet men sedan gick det mesta i moll. Man ska inte skylla matchförluster enbart på sjukdom men faktum var att UASS lag hade lite karaktären av en sjukstuga. Nästa rond väntar Schack 08 Norrköping.

Andralaget vann sin viktiga match mot SS Gambit med 4,5 – 3,5 och toppar nu division II grupp 3. De som vann denna rond var Johan Sittenfeld, Staffan Persson, William Cardenas och Kurt Ekelund. Tredjelaget hade speledigt. Fjärdelaget spelade åt sig ett poäng mot Faringe Rånäs i söndagens rond och ligger stabilt förankrat i mitten av tabellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *