Kategorier
Korpen Resultat

Första ronden av Korpen spelades den 8 september

I Korpens första division fick vi följande resultat:

Bytar – Löten 0,5 – 2,5; Bönderna – Hörnhästen 1 -2; Kungsängsliljan – JMC 2,5 – 0,5; Seniorerna – Uppresor 2 – 1. I rond 2 den 15 september möts: Löten – Kungsängsliljan; Hörnhästen – Seniorerna; Uppresor – Bönderna; JMC – Bytar.

I division 2 blev det följande resultat: Björnligan – Dragtvång 1 – 2; DTJ – Stalemates 2 – 1; Seniorerna II – O-O-O 3 – 0; USSS Katedral – USSS Kadett 2,5 – 0,5. I rond 2 den 15 september möts: USSS Katedral – Seniorerna II; Dragtvång – DTJ; Stalemates – Björnligan; O-O-O – USSS Kadett.

Veckan därpå den 22 september äger UASS årsmöte rum. Gratis fika, kom och välj styrelse samt hör hur SM 2016 förlöper. Alla medlemmar hälsas välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *