Kategorier
Information

Årsmötet 2024

Igår höll klubben sitt sedvanliga årsmöte som alltid genomförs i september månad. Protokollet från årsmötet kommer att publiceras om ett tag men redan nu kan ni läsa bifogad verksamhetsberättelse för det föregående verksamhetsåret.

För övrigt valdes medlemmar till den nya styrelsen för verksamhetsåret 2024/2025. Till ordförande omvaldes undertecknad med ett mandat på ett år samt ett mandat som ledamot av styrelsen på två år. Magnus Dahnberg omvaldes till en ny tvåårig mandatperiod som ledamot. Till nya styrelsemedlemmar valdes Erik Sjödin och Albin Molin på två års mandat.

Däremot saknas fortfarande en ny kassör till klubben. Valberedningen har därmed överlämnat till styrelsen att utse en ny styrelseledamot med rollen som klubbens kassör. Om det finns någon klubbmedlem som är villig att ta på sig denna roll får ni gärna kontakta undertecknad eller någon annan i styrelsen om detta.

Dessutom beslutade årsmötet att med omedelbar verkan höja medlemsavgiften för de över 25 år till 850 kr per verksamhetsår. Det innebär att motsvarande höjning med 150 kr även genomförs för de övriga medlemskategorierna, juniorer, passiva medlemmar och dubbelregistrerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *