Kategorier
Information

Dags för medlemsavgift!

Nu vankas det snart en ny säsong i Upsala Allmänna Schacksällskap och därmed har vi årets påminnelse om medlemsavgift. Vår klubb behöver finansieras och ett av de viktigaste sätten är medlemsavgifterna som vi klubbmedlemmar betalar. Det bekostar allsvenskan och mycket av den övriga verksamheten.

Vad gäller då inför 2024-25? Tills något beslut är fattat på kommande årsmöte under hösten är medlemsavgifterna intakta. För ett helt år tar UASS 700 kronor för seniorer och fram till och med det år man fyller 25 är avgiften enbart 200 kr/år. Passiva och dubbelregistrerade spelare betalar 350 kronor/år. Inbetalas till UASS pg 33 78 39 – 5. Kom ihåg att ange namn när du betalar!

Om du är ny medlem kan du i samband med att du betalar avgiften också skicka ett mail till: leif.t.karlsson@live.se Då kommer du med på våra utskick, och likaså om du har ny mailadress. Inom kort kommer höstens program upp på hemsidan, så håll ögonen öppna – och varmt välkommen till en ny säsong med Upsala Allmänna Schacksällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *