Kategorier
Inbjudan Information

Spelprogram för Upsala ASS hösten 2024

Nu drar det ihop sig för spelstart i Upsala ASS för en ny säsong hösten 2024. Sällskapet närmar sig 120 år (nästa år) och vi har en spännande säsong med massor av aktiviteter. Vi värmer upp med en blixtturnering den 20 augusti och sedan står det inte på förrän lagtävlingen Korpen drar igång den 3 september. Ni som vill spela kan redan nu börja sätta ihop ett lag (minst tre spelare) och skramla ihop 450 kronor till startavgiften.

Allsvenskan börjar inte förrän söndagen den 20 oktober då första ronden spelas. Som ni säkert minns från förra säsongen har Upsala ASS som uppgift att komma tillbaka till superettan igen med förstalaget, men vi spelar i samma serie som bland annat Skolschacksällskapet samt f.d. elitserielagen Rockaden Umeå och Solna SS vilket inte är några munsbitar. Detta medan andralaget kämpar i division II mot bland annat Schack 78.

Vi kommer också att erbjuda lite aktiviteter utanför seriespelet och tisdagskvällarna. Så håll ögonen öppna för info på hemsidan och sociala media framöver.

Varmt välkommen till en ny säsong med Upsala ASS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *