Gratis för åskådare och tillfälliga besökare
Att besöka UASS för att testa vår verksamhet och se om man trivs kostar ingenting.  Se hemsidans uppdaterade nyheter för information om tider. Vi håller till på Storgatan 11.  

Hur blir jag aktiv?

Tag kontakt med oss genom att besöka UASS på någon av klubbkvällarna på tisdagar. Vi har nybörjarturneringar regelbundet när det finns tillräckligt med spelare startar vi en ny! Du kan också nå ordförande David Foster på 070-690 11 95 (kvällstid) eller på dave@elakedave.se och sekreterare/tävlingsledare Bo Nyberg på 0708 – 21 60 57 eller bo.nyberg@home.se.

För nya intresserade vuxna ordnas nybörjartävlingar och nybörjarträningar, vanligen på onsdagar. För pensionärer finns även spel på dagtid torsdag förmiddag. Kontaktperson för nya spelare och för pensionärer är Bo Nyberg. bo.nyberg@home.se  0708 – 21 60 57

Det finns fler klubbar i Uppsala! Juniorschacket i Uppsala sköts av Uppsala Skolschacksällskap. De spelar och tränar främst ute på olika skolor i Uppsala bland annat Kvarngärdesskolan, Vaksalaskolan, Erikskolan, Gränbybiblioteket, Österledskyrkan. Besök deras hemsida om du är i skolåldern och vill börja spela schack! Sedan har vi vår granne Schack 78 som också spelar i allsvenskan.

Schackträning

Klubben erbjuder schackträning för alla nivåer. Nybörjare är särskilt välkomna och för dem har vi en alltid pågående träningsverksamhet. För medel och avancerade spelare startar vi träningar löpande när vi har en tillräckligt stor intresserad grupp. Vi har också elitträningar för de riktigt ambitiösa spelarna.