Kategorier
Inbjudan

UASS-spelare på plats och spelar i SM i Växjö

Nu har SM i Växjö invigts och vissa klasser har redan börjat spela. Nu är också SM-gruppen, Mästar-Elit och JSM lottade och finns att beskåda. För dig som åker till Växjö finns en bra sida där du hittar tips på saker att göra under vistelsen.

Deltagarlistan innehåller åtskilliga namn från Uppsala och även om inte UASS har någon spelare med i de högsta grupperna finns det ett antal intressanta starter som vi vill flagga för. Hugo Sundell går som tåget i Weekend-tävlingen och har nu 2 raka segrar och möter i dagens rond den andre tvåpoängaren. Kämpa!

I Veteran-SM slåss Henryk Dolata och Kurt Ekelund i ett kvalificerat startfält där Anders Wengholm och Kaj Engström får ses som favoriter. I Veteran-SM allmän kämpar far och son Attefall sida vid sida och därutöver ska Brian Lawrence och Torbjörn Arvidsson in i elden.

Sist men inte minst spelas ett gäng sidoturneringar och arrangeras ett par sido-events Där deltar Erik Sjödin och Fredrik Attefall i Blixt-SM som spelas på onsdag den 3 juli. Ett av sidoeventen har också UASS-anknytning i form av föreläsningen om Folke Rogard den 2 juli kl. 20.00 där Henrik Malm Lindberg tar plats på scenen.

Lycka till önskar i SM 2024 önskar Upsala ASS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *