Kategorier
Uncategorized

Henryk Dolata och Jan Johansson i topp

Än så länge går det bra med besked för UASS i vårt SM på hemmaplan. Man kan följa SM-rapporteringen från SSF-s sida Nu kan också flera av partierna, inte bara i SM-gruppen, följas live.

I skrivande stund har vi flera av klubbens spelare i topp, men det är flera ronder kvar och som alla vet kan allt hända i schack. I Veteran 65 + ligger Henryk Dolata i ledningen tillsammans med Björn Gillefalk och Per Söderberg med 3 raka. I eftermiddag möter Henryk i fjärde ronden Per Söderberg vilket säkert blir ett spännande parti.

I Mästar-Elit har Jan Johansson en delad ledning med 2 av 3 efter att ha slagit Edvin Trost och Erik Thörn. I nästa rond väntar Thomas Engqvist som också befinner sig i delad ledning. Väl värt att följa på plats i Fyrishov eller via live-länken! (Bild på Jan Johansson av Lars OA Hedlund från Bildbanken)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *