Kategorier
Uncategorized

Korpen avgjord och Löten står som segrare

Nu har UASS första nätupplaga av ”Korpen Flyger” avgjorts och vi fick glädjande nog 10 lag som kämpade och ca 40 unika deltagare. Tävlingen blev ordentligt uppskattad och här ska Leif Lundqvist och Bo Nyberg särskilt nämnas eftersom de båda gjorde ett riktigt hästarbete med att arrangera. Över turneringens lopp utvecklades rutinerna och tekniska missöden löstes oftast i god ordning.

Korpen brukar ofta ha knappa marginaler men så var icke fallet denna gång utan Löten kunde tämligen obehindrade segla fram mot segern med 1. Thomas Johansson, 2. Henrik Malm Lindberg och 3. Jonathan Bernhard i laget. Nu ska man i ärlighetens namn säga att flera av segrarna berodde på motståndarnas påfallande stora generositet – inte sällan tidigt i partierna.

Kampen om andra- och tredjeplatsen blev desto hårdare. Guthomi kunde hålla undan och knep andraplatsen med lite marginal. Tredjeplatsen vanns av Rook n´Roll med, tja, ingen marginal. Fjärdepristagarna Seniorerna hade nämligen samma matchpoäng och samma partipoäng. Det som avgjorde var till sist inbördes mötet där Rook n´Roll segrade.

Slutställning: 1. Löten (38 p), 2. Guthomi (27 p), 3-4. Rook n´Roll och Seniorerna (25,5 p), 5. Bytar (24 p), 6. Kungsängsliljan (21,5 p), 7. Uppresor (21 p), 8. Damligan (20,5 p), 9 Albin och gänget (17 p), 10. Stalemates (5 p).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *